Meniu - Pregatire
Pensiunea Vanatorul si oamenii de acolo sunt de vis. Un loc frumos, cu multa liniste, voie buna, mancare

Fara cuvinte, peisaj de vis, pensiune rustica in toate privintele, serviciile pe masura! Cat despre prop

Pensiunea este potrivita pentru un sejur cu liniste multa, mancare buna si plimbari pe munte si prin zona

am fost la pensiunea vanatorul acum 2 saptamani!cel mai frumos concediu!o liniste incredibila!mancarea fo

Super super super.Te lasa cu respiratia taiata.

E foarte tare!!!!

       Pentru ca placerea sa fie completa, trebuie sa servesti neaparat masa in restaurantul de la parter (80 de locuri).
       Meniul cuprinde feluri vanatoresti din retete bine pastrate in timp: pastrama de mistret, medalion de caprioara sau gratar din muschi de cerb sunt la mare inaltime. Sarmalutele aurii, bulzul ciobanesc, carnaciorii de casa cu mamaliguta si branza de putina, tocana si pastrama de oaie, tochitura, slaninuta cu ceapa rosie, pastravul la gratar sau afumat in cetina de brad (harzob), zacusca de ghebe, tocanita de hribi cu smantana si vestitele borsuri moldovenesti din gaina sau ciorba radauteana, sunt  numai cateva dintre bucatele traditionale pe care Pensiunea Vanatorul le are in meniu. Daca adaugam si papanasii stropiti din belsug cu smantana si dulceturi din zmeura, afine, cirese, mere sau prune, cozonacii rotofei si rumeniti umpluti cu crema de nuca sau placintele Poale-n brau framantate cu branzica gustoasa de casa si stafide, festinul va fi complet. 
      Vinurile de casa, rose sau albe
, si palinca de prune adusa din inima Ardealului vor completa cu maiestrie orice dejun sau cina servite la Pensiunea Vanatorul.
      La cererea oaspetilor, bucatarii nostri prepara purcelus de lapte la tava cu cartofi rumeniti si rozmarin, sau berbecut la protap cu oricare dintre garniturile din meniu.In bucatarie  folosim in principal legume din gradina noastra, iar carnea, ouale, branza si laptele  provin din gospodaria proprie. Dulceturile, muraturile, zacusca si bulionul sunt pregatite in casa fara conservanti sau aditivi.
       Pestele provine din pastravaria pensiunii.

Asa cum spuneam, majoritatea produselor care se consuma in pensiunea noastra provin din ferma proprie, iar incepand cu primavara anului 2012 vom organiza excursii de o zi la Stana Pensiunii Vanatorul, situata in satul Popesti, Com. Farcaja, la aprox. 30 km de pensiune. Aici veti vedea cum se prepara produsele pe baza de lapte: cas dulce, jintuit, urda, balmos etc.

Va asiguram ca veti trai momente deosebit de frumoase si interesante.

Oferta sezonului
Oferta Speciala
Pret Camera Dubla: 240 lei200 lei
Login
utilizator:
parola:
Nu ai cont? Inregistreaza-te
Vremea